Ejendomssalg

Skov- og natur ejendommen Brunlynget Dådyrfarm, hvorfra også Brunlynget Bogforlag drives er til salg uden dådyr og maskiner.

Ejendommen, der ligger på en bakke, 39 meter over havets overflade, er en naturskøn ejendom med 10,7 HA land der ligger rundt ejendommen i et smukt kuperet område med egen egeskov på 6,1 HA som er tilskudsberettiget.

Resten af arealet er lagt ud som tilskudsberettigede miljøvenlige græsarealer, hvor dådyrene sørger for at græsplejen.

På ejendommens arealer, der omkranses af en å og en bæk mod vest og syd, er der udover egne dådyr et rigt vildtliv med fasaner,agerhøns, ænder, harer og ræve.

Ejendommen, der har energimærke D er løbende renoveret fra 1974 og til 2014 opvarmes med en ny luft til vand varmepumpe suppleret med brændefyr, hvorfor varmeudgifterne er særdeles billige, idet der bruges træ fra egen skov, ligesom der gives nedslag i elafgifterne til varmepumpen.

Ejendommen har egen vandforsyning med ny pumpe, hvilket giver besparelser på vandafgifter.

Stuehuset og udhusene fremstår i særdeles god stand og kan indrettes efter behov til liberale erhverv, internethandel, alle former dyr, værksted og hobbyrum. På ejendommen er stalde til heste,får,kreaturer,dådyr,høns m.m.

BELIGGENHED:

 

Selv om ejendommen ligger midt i naturen er det tæt på byer, skoler og forretninger.

Til nærmeste motorvej ca. 15 minutter.

Til Skagen og Aalborg ca. 45 minutter.

Til Fredrikshavn og Sindal ca.15 minutter

Til områdets skoler ca.fra 5 - 10 minutter

Offentlig transport og skolebus.

Nærmeste lokalbrugs i Lendum kan nås inden for 5 minutter.

Fibernet er nedlagt i Slustrupvej.

Har du børn og/eller er du jagt- eller naturintereseret finder du ikke bedre område.

Stuehuset er beliggende 40 meter over havets overflade.

BOLIGEN:

 

Det artitekttegnede stuehus, der selvfølgelig er røgfrit, er indrettet i to plan.

Overetagen er med tre værelser, badeværelse, sauna, omklædningsrum og soveværelse på første sal. Soveværelset vender ud mod øst, og man kan om morgenen vågne op til græssede dåyr, der nedenfor soveværelset græsser i læ af skoven. Derudover er der fra soveværelset adgang til en sydvendt altan.

I stueetagen er der udover, bryggeres, gæstetoilet, køkken, entre, luft-vand varmepumpe rum, kontor, to store stuer, hvoraf pejsestuen er med frilagte bjælker. Fra pejsestuen ,er der mod syd, adgang til en stor udestue.

Fra stuen og udestuen er adgang til landbohaven med prydplanter, buske og frugttræer.

Udover frugthaven er der drivhus, og en mindre køkkenhave der har været drevet økologisk i 30 år.

En særdeles spændende ejendom der henvender sig til mindre virksomheder, børnefamilier, naturelskere, lystfiskere og jægere m. fl, og hvor du bor midt i skoven med dådyr og fasaner m.m.

ØKONOMI:

 

Du får en ejendom med masser af plads på inde og ude og til en pris et parcelhus koster i byen, og husk at du sparer ca. 26% ved købe ejendom uden for byen i Nordjylland, og så har du mulighed for at søge EU støtte.