Foredrag

Næste foredrag.

Forfatteren giver på opfordring foredrag om bøgerne enkeltvis eller samlet om forfatterskabet og emnerne nedenfor.

 

Såfremt du ønsker et foredrag efter, at have set siderne på denne hjemmeside og/eller hørt om og eller læst mine bøger og anmeldelserne så send mig en mail på klc@ brunlynget..dk med et forslag til dato/tid og emnevalg samt lidt detaljer om stedet og foreningen.

Du kan selvfølgelig også ringe på tlf. 2196 5880 og få en snak omkring et muligt foredrag.

 

Emner: Alkoholisme til søs- Biografier-Forfatterskab- Havmiljø- Morsomme historier om søfolk og fiskere- Morsomme historier fra Søværnet og Marinehjemmeværnet-Olieforureningsberedskab-Sikkerhed til søs- Host Nation support opgaver over danske havne-Skagen historier fra perioden kort efter 2.verdenskrig-Søværnets kolde krig i Østersøen.

 

Pris: Varierer efter emne- deltagerantal og tidsramme så det taler vi om ring på ovenævnte telefonnumre eller send en mail på klc@brunlynget.dk

 

Transportudgifter: Kørsel udover 50 km betales efter statens takster(Pt. 3,54 kr, pr. km)- eller med DSB eller fly og evt. taxa eller afhentning.

 

Overnatning: Hvis arrangementet ligger så sent, at det ikke kan lade sig gøre at nå tilbage til Frederikshavn på den rigtige side af midnat eller tilsvarende tidligt om morgenen, betales også for overnatning.

 

Hjælpemidler: Fremviser og lærred til PowerPoint og evt.PC.Efter aftale medbringer jeg bærbar PC og USB stik.

 

 

Foredrag nr. 11: Torsdag den 5. april 2018

Kurt Lundholm Christoffersen:

Mytteriet

Foredraget om erindringsbogen Mytteriet omhandler dels løgn og manipulation hos flådens chefer omkring et tabubelagt emne som alkoholisme og dels en situation, der på grund af en inkompetent eskadreledelse nemt kunne have udviklet sig til et mytteri. Dette blevafværget af besætningen, som i 3 måneder måtte kæmpe med en alkoholiseret skibschef og en ledelse, som anså principper, normer og traditioner for vigtigere end sikkerhed til søs og behovet for hjælp til en alkoholiseret skibschef.

 

Nogle af de af tidligere foredrag.