Anmeldelser.

Anmeldelser for alle bøgerne.

Se de enkelte bøgers  og seriers anmeldelser under en link forneden

Klik på billedet

ovenfor til

anmeldelser

af

Mytteriet.


Klik på billedet

ovenfor til

anmeldelser

af

Søridder

serien.


Udpluk af læseranmeldelser fra alle bøgerne.


Anders S. Østergård:Dine bøger har givet mig den bedste jul i lange tider. Er netop nu den 15 januar blevet færdig med at læse mine julegaver(første gang) Som jeg sagde til en kendt sangerinde "jeg troede jeg vidste det meste om Jazz", sådan havde jeg det også med at sejle til søs, men jeg må erkende, at jeg stadig kan suge viden til mig. Tak fordi du har skrevet og udgivet disse bøger, hvor der er plads til både humor og uhyggelig alvor.


Niels Gungaard:Har netop læst begge dine bøger "Søridderne" og "Mytteriet".Det er to velskrevne bøger.Mht. "Søridderne", så er det en velskrevet og hummoristisk bog om denne "fiktive" sømand og hans oplevelser.


Jens Hedegaard Kristensen:Jeg er lige blevet færdig med Søridderne. Herlig læsning. Jeg morede mig kosteligt. 


Jonna Oesen:Læseværdig og tankevækkende = skidesjov!


Steen Jørgensen:Nu har jeg læst de to første bøger i denne serie og er i gang med den sidste. Hold Kæ.. hvor er det svært at lægge den fra sig og hvor er der mange sjove episoder, man kan nikke genkendende til. Kan kun anbefales.


Arne Jacobsen:Mange ting er sket udenom Admiralitetet og har alligevel fundet plads i vore hjerter og erindringer. Tak for at du har gjort det muligt via dine bøger at få lidt mere at vide om netop disse slet skjulte historier. Bliv ved sømand.


Alice Starberg Jacobsen: Den har jeg købt-interessant læsning om spritsmugling i Frederikshavn. Har oplevet i 90' erne at toldere fra Frederikshavn lå i skjul i klitterne ved Palmestranden på jagt efter smuglere.


Knud Leimand:Jeg læser med interesse Kurts erindringer fra Søværnet. Især dem fra Nordatlanten. Og jeg kan forsikre dig, at de er valide (kunne have skrevet dem selv) og skrevet med kærlighed til det gamle værn.


Klik på billedet

ovenfor til

anmeldelser

af

Skagen

lokalhistoriske

bøger.


Klik på billedet

ovenfor til

anmeldelser

af

Frederikshavn.En smuglerrede..


Klik på billedet

ovenfor til

anmeldelser

af Havet sletter

ikke

alle spor. 

Dansk Told og Skats fagblad.