Brunlynget Bogforlag

Om Brunlynget Bogforlag dit Maritime Bogforlag:


  Brunlynget Bogforlag blev af forfatteren Kurt Lundholm oprettet i maj 2007 efter udgivelsen af forfatterens første bog Mytteriet, der blev trykt i USA.

  Brunlynget Bogforlag drives af Kurt Lundholm Christoffersen fra et lille miljøvenligt skovbrug vest for Frederikshavn.

  Forfatterens bøger er både skønlitteratur og erindringsbøger, hvor der veksles mellem alvor og humor i bøgernes beskrivelse, idet forfatteren lever efter en gammels søulks ord:” if you can't take a joke you shouldn't have joined”.

  Ved oprettelsen af bogforlaget var det vigtigt at sikre læserne bøger til en fornuftig pris- derfor er alle bøger uden nogen form for gebyrer som ellers normalt ved andre bogforlag.

  For holde omkostningerne nede ved tryk af små oplag kan der ikke betales med kreditkort, men da vi stoler på vores læsere har vi valgt en mere sikker betaling.

  Du betaler først din bog når du har den i hånden. Det foregår over netbanken.

Skulle du ønske at betale med kreditkort, kan vi henvise til Saxo.Com og øvrige boghandlere som kan trække på bøger fra vores lager i Køge.


Forfatterprofil:


  Kurt Lundholm Christoffersen er født i Skagen og startede sin karriere til søs som 15 årig.

  Først på søfartsskole i Esbjerg med henblik på sejlads i handelsflåden.

  Efter en kort periode som fisker og dæksdreng på en Galease sejlede han fire år i den norske handelsflåde, hvorefter han tog styrmands- og skibsførereksamen på Fanø Navigationsskole.

  Efter sejlads i Kosangas som styrmand blev han indkaldt til søværnet hvor han gjorde tjeneste i to år som værnepligtig officer ved Kattegats  Marinedistrikt.

  Efter værnepligtstiden tegnede han kontrakt med Søværnet og blev senere tjenstemandsansat officer.

  Han gjorde under den kolde krig tjeneste i flere forskellige skibe og landtjenstesteder som såvel subaltern officer og chef.

  I de 37 år han gjorde tjeneste i Søværnet beskæftigede han sig mest med opgaver som farvandsovervågning,fiskeriinspektion, implementering af nye EDB systemer samt modtagelse og afsendelse af danske og udenlandske styrker over danske havne.

  Efter sin pension fra søværnet  sejlede han i otte år i Marinehjemmeværnet som fartøjsfører og  fungerede som kursusleder, og var i denne forbindelse med til at implementere de nye skibe til Marinehjemmeværnet samt uddanne og efteruddanne navigatører til at sejle disse skibe.

  Efter  Marinehjemmeværnet sprang han ud som forfatter samtidig med, at han forsatte med sit miljøvenlige skov-og landbrug med dådyr, samt involverede sig i emner som sikkerhed til søs og sikring af vores havmiljø.


 Ved opvæksten i Skagen var det ikke planlagt, at han skulle være forfatter, men skæbnen ville det anderledes, idet løgn og manipulation i Forsvarskommandoen omkring sikkerhed til søs og en alkoholiseret skibschef, gjorde, at han lovede kolleger ombord at skrive om deres fælles oplevelser når han blev pensioneret.

  Den uret og de traumatiske oplevelser han og hans kolleger oplevede i Nordatlanten blev i mange år fortrængt, indtil forfatteren blev provokeret af tidligere kolleger til, at skrive om oplevelserne i bogen Mytteriet hvor virkeligheden overgik fantasien.

   Bogen blev blandt søfolk og pårørende så populær, at den nu er udsolgt som papirbog, men kan købes som e- bog og pdf bog.

   At skrive om, og publiceringen, af bogen, var en hjælp til forfatteren og kollegerne som nu endelig fik en afslutning på sagen om magtmisbrug og trusler.

   Nye skandaler med magtmisbrug, nepotisme og løgn hos Forsvarets ledelse i de disse år ripper hvergang op i følelserne omkring Mytteriets episode i 1980 erne.

   Efter MYTTERIET fulgte indtil videre ni andre bøger som kan opleves her på siden.